Atletisme

Warholm, a tocar d’una llegenda

Atletisme. El velocista noruec baixa dels 47 segons en els 400 m tanques de Zuric i amb 46.92 es queda a 14 centèsimes del rècord mundial de Kevin Young (46.78), vigent des de Barcelona 92

El noruec Karsten Warholm es va quedar més a prop que mai de superar un dels registres més antics de la taula de rècords mundials. En una volta a la pista prodigiosa i amb la competència inestimable del nord-americà Rai Benjamin, l’escandinau va cobrir els 400 m tanques en 46.92, a només 14 centèsimes de la plusmarca de Kevin Young, que es manté inalterada des dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Benjamin es va convertir en el quart home a baixar dels 47 segons, amb 46.98, igualant en el rànquing de tots els temps el qatarià Abderrahman Samba, el gran absent ahir. Warholm es va erigir en el gran protagonista de la primera etapa de les finals de la Lliga del Diamant, a Zuric. També va brillar amb llum pròpia el cubà Juan Miguel Echevarría, que en llargada va volar fins a 8,65 m. La bahamiana Shaunae Miller-Uibo també va demostrar que és una de les velocistes del moment i va vèncer amb autoritat en els 200 m, amb 21.74. En els 100 m Noah Lyles es va imposar amb 9.98, i en els 400 m tanques femenins la plusmarquista Dalilah Muhammad va ser superada per Sydney McLaughlin (52.85).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)