Tennis

Federer, sense compassió

Tennis. El suís s’imposa amb facilitat a Evans i accedeix als vuitens de final de l’obert dels Estats Units. Serena elimina Muchova

Roger Federer va accedir als vuitens de final de l’obert dels Estats Units en vèncer fàcilment Daniel Evans. El jugador suís, tercer cap de sèrie, no va tenir gaires contemplacions contra el seu rival britànic, a qui va derrotar per 6-2, 6-2 i 6-1 en una hora i vint minuts. “A vegades funciona i a vegades, no”, va dir Federer després del partit. “Potser Dani no estava avui en el seu millor moment”, va dir sobre el seu rival, que havia jugat el dia abans per la cancel·lació de bona part dels partits de dimecres. El seu pròxim rival serà el vencedor del partit entre Pablo Carreño i David Goffin. En el quadre femení, la nord-americana Serena Williams (8) va derrotar la txeca Karolina Muchova (6-3 i 6-2). També van passar la txeca Karolina Pliskova (3) i l’australiana Ashleigh Barty (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)