Ciclisme

L’Astana guanya l’etapa amb Fuglsang i el seu líder, Miguel Ángel López, recupera temps

Ciclisme. El danès s’imposa a l’alt de La Cubilla i s’emporta la seva primera etapa en la Vuelta. El colombià i l’eslovè Tadej Pogacar (UAE) retallen 21 segons a Alejandro Valverde (Movistar) en la general

L’Astana és el gran beneficiat de la setzena etapa de la Vuelta. El danès Jakob Fuglsang guanya l’etapa i el seu líder, el colombià Miguel Ángel López, retalla diferències amb Alejandro Valverde (Movistar) que cedeix 21 segons. La pujada final a l’alt de la Cubilla sentencia la victòria d’etapa amb l’atac de Jakob Fuglsang que deixa als seus companys d’escapada i va directa cap a la victòria. Sis minuts per darrera, en el pilot, l’Astana posa un fort ritme que deixa enrere al colombià Nairo Quintana (Movistar), cinquè de la general, i més endavant Miguel Ángel López s’encarrega de trencar el grup i despenja a Alejandro Valverde. Els eslovens Tadej Pogacar (UAE) -tercer de la general-, i el líder, Primoz Roglic (Jumbo-Visma) mantenen el ritme del colombià de l’Astana i entren a meta amb 21 segons d’avantatge sobre el murcià, que troba amb el seu company d’equip Marc Soler un gran aliat per no cedir més temps. Nairo Quintava cedeix dos minuts i mig i perd una plaça en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)