Més esport

Nora Fernández diu prou

Gimnàstica artística. “Per culpa de la lesió ja em perdia el mundial i, si te’l perds, ja és molt complicat anar als Jocs”, afirma la gironina del Salt GC, que continuarà com a entrenadora i jutgessa

“Fa un any i mig que tinc moltes lesions i amb aquesta he dit que ja n’hi havia prou”, diu Nora Fernández (Girona, 1999), que posa el punt final a la seva carrera al més alt nivell amb un trencament parcial dels lligaments encreuats a les fibres i quatre edemes al genoll dret com a motiu principal.

La gironina del Salt Gimnàstic Club ha estat els cinc darrers anys a Madrid entrenant-se al centre d’alt rendiment amb una beca que es renovava cada any i, sense possibilitats de classificar-se per al mundial, ha pres la decisió. “Per culpa de la lesió ja me’l perdia i, si te’l perds, ja és molt complicat anar als Jocs”, explica Nora, que com a millors resultats internacionals té dos cinquens llocs a paral·leles i un sisè a barres en copes del món i un tercer per equips en els Jocs Mediterranis. Fernández ha estat també en tres campionats d’Europa i dos mundials.

“Tot el que podia fer ho he fet”, sentencia Nora, que recorda la brevetat de la carrera de la gimnasta. Fernández la valora com a “molt positiva” malgrat posar-hi fi de manera prematura.

Fernández era fins aquest cap de setmana una de les referències del Salt Gimnàstic Club, club amb el qual continuarà vinculada com a entrenadora. És una tasca que la gironina compaginarà amb la de jutgessa nacional, per a la qual té la titulació necessària. “Vaig estar a la final de l’Iberdrola i n’estic molt contenta”, afirma sobre el seu club, que diumenge va tenir en Marina González a Hongria, or, el millor resultat internacional en els seus 40 anys d’història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)