Handbol

Per fi ha arribat l’hora del Sarrià

Handbol. Debut a plata per als sarrianencs, que visiten un altre dels ascendits, el Còrdova

L’IDM Fátima passarà a formar part de la història de l’handbol a Sarrià de Ter perquè serà, el recinte cordovès, el que viurà el debut de la Unió Esportiva a la divisió d’honor plata (DHP), més de 40 anys després amb l’equip a primera estatal de manera ininterrompuda. El Sarrià s’enfronta al Còrdova, un dels tres equips que van pujar el curs passat –l’altre, el Màlaga, serà el primer equip que visitarà el pavelló de la UES a plata, dissabte que ve (18.30 h)–, conscient de la dificultat que comporta però amb la “il·lusió de descobrir una categoria nova” i amb ganes d’oferir la seva millor versió “per estar a l’altura”, segons l’entrenador, Salva Puig, també debutant a DHP després de la seva trajectòria a les banquetes en l’àmbit català a Calella i una més que dilatada carrera com a jugador professional.

“Intentarem sortir a competir en tots els partits. No estem en disposició d’escollir-ne alguns i deixar-ne d’altres”, afirma Puig. “Sabem que juguem a casa seva, que han fet reforços importants i fins i tot d’Asobal”, hi afegeix. “Serà complicat, com tots, perquè el de la setmana que ve també ho és. En aquesta categoria no hi ha partits senzills i la intenció és sortir a competir al màxim”, argumenta el vallesà, que adverteix de la qualitat de l’equip cordovès, amb fitxatges amb experiència a l’Asobal i la base de jugadors que fa temps que juguen junts.

“Ens ajudarà especialment en defensa. Si hi ha lesions o per la mateixa dinàmica dels partits, a part del que ens pugui ajudar en atac”, afirma Puig sobre Sergio García, que, amb Martí Arnau encara lesionat –s’espera que torni al desembre–, reforça el centre. L’exjugador de la Roca és el cinquè reforç, a més dels extrems Pau Palacios, Roc Segarra i Isaac Alemán i el pivot Sergi March.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)