Handbol

L’inici del setè curs a plata, a les set

Handbol. El Bordils rep l’Antequera, que aspira al ‘play off’, amb Pau Campos a la banqueta com a gran novetat

La divisió d’honor plata torna aquesta tarda al Blanc i Verd, amb el Bordils-Antequera (19 h) per obrir la setena temporada del club del Gironès a la categoria. “Moltes ganes de començar, amb molta il·lusió després d’una gran pretemporada, que s’ha fet molt llarga; com totes”, diu Pau Campos, la presència del qual a la banqueta és la gran novetat de l’equip aquest curs. El tècnic de l’ascens torna a dirigir l’equip que va deixar fa dos anys per emprendre l’aventura professional al Bucarest romanès acompanyat de la seva mà dreta, Xevi Salvador, Perico; un altre dels que tornen.

“L’Antequera ha fet un pas endavant amb fitxatges de luxe. Un, sobretot, que és en Chispi –Juan Antonio Vázquez Diz–, amb molts anys i recorregut a l’Asobal”, adverteix Campos, conscient de la importància de sumar els punts en joc a casa, i encara més aquest curs en què els rivals amb qui a priori comparteixen l’objectiu de la permanència passen per Bordils en la primera volta. L’entrenador afegeix qualitats al referent ofensiu de l’Antequera, que abans del xiulet inicial de la lliga s’ha situat com un dels candidats a disputar el play-off d’ascens a l’Asobal. “Té una capacitat de llançament molt superior a la de la categoria i els donarà molta facilitat anotadora des dels 9 metres. “La resta de l’equip té una primera línia molt bona i interessant. Destaca el joc col·lectiu molt elaborat, fa anys que estan junts i es nota que es coneixen a la perfecció”, hi afegeix el tècnic, que avui té la baixa d’Adrià Fornès a l’extrem per un cop al genoll.

“Hem de tenir paciència per trobar els forats en el moment oportú, no voler resoldre a la primera perquè haurem de madurar molt més les jugades”, indica l’entrenador sobre el camí a seguir per sumar els primers punts en joc. “Ells tenen una primera línia molt potent i haurem d’estar atents a la línia exterior, el blocatge i la porteria per poder sortir al contraatac”, argumenta el bisbalenc, que apunta a la defensa 6-0 de l’Antequera, amb alçada i quilos, com un mur a superar.

PAU CAMPOS

“Hem de tenir paciència, no voler resoldre a la primera. Madurar molt les jugades”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)