Més esport

Medallistes fets a casa

Piragüisme. Els palistes de la Seu Miquel Travé i Núria Villarrubla debuten en el mundial del parc olímpic del Segre amb una plata cadascun en les proves per equips

Els piragüistes de la Seu d’Urgell Miquel Travé i Núria Villarrubla van aconseguir ahir les seves primeres medalles en el campionat del món de piragüisme que va començar amb les proves per equips al parc olímpic del Segre.

Travé es va penjar la de plata en la prova per equips de C1 al costat d’Ander Elosegui i Luis Fernández. Van fer un temps de 97:43 i només van ser superats pel tres palistes d’Eslovàquia (94:38). Villarrubla, per la seva banda, també es va quedar a les portes de la victòria en la prova de C1 formant equip amb les basques Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro. La victòria va ser per a l’equip australià. “És un premi que reconeix la feina que hem fet durant tota la temporada. Les penalitzacions ens han allunyat de l’or. Crec que ho podem fer millor, i això és el que hem de demostrar en els propers dies”, va explicar Villarrubla després de la prova.

L’altra catalana que competia en la primera jornada, la piragüista de Ponts Laia Sorribes –fent equip amb la campiona olímpica Maialen Chorraut i Marta Martínez– no va poder pujar al podi en la modalitat de caiac eslàlom després de sumar dues penalitzacions. Es va haver de conformar amb el quart lloc en una cita en què la victòria va ser per a les britàniques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)