Handbol

Una copa que fa nosa

Handbol. El Bordils i el Sarrià, equips de la divisió de plata, deixen d’entrenar-se per la sentència tot i que avui i demà tenen copa del Rei

Els dos equips gironins que encara estan vius a la copa del Rei d’handbol, el Bordils i el Sarrià, han de jugar la segona eliminatòria avui i demà respectivament a casa contra el Benidorm i el Cangas de l’Asobal, respectivament. Tot i la rellevància, fins i tot històrica dels dos partits, els clubs ahir no només van suspendre els entrenaments del primer equip, sinó també tota l’activitat per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem. Cap dels dos equips ha arribat mai a una tercera eliminatòria del torneig del KO i per al Sarrià, a més, aquesta és la seva primera participació.

El Bordils juga aquest vespre (20.30 h) contra el Benidorm, equip ha canviat el seu pla de viatge per temor a trobar-se carreteres tallades. L’equip va sortir ahir a la nit –tenir previst fer-ho avui al matí– i va dormir en un hotel de la Costa Brava.

El Bordils serà entrenat, per segona jornada consecutiva aquest curs, pel segon entrenador, Lluís Ferrer, per la baixa de Pau Campos per motius familiars. “No renunciem a res, però sabem que el Benidorm és un dels grans equips de l’Asobal, amb jugadors internacionals, i que està en un bon moment perquè vindrà aquí després de guanyar el Granollers”, explica Ferrer, que recorda que el seu equip ja va tenir un viatge dur a Alcobendas i que dissabte va a Zamora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)