El Mediterrani goleja l’Spandau 04 (8-17) en l’estrena a l’Eurolliga

Waterpolo. L’equip de Sants ha imposat la seva velocitat i ha sentenciat el partit amb un parcial de 2-6 en el tercer quart

El CE Mediterrani s’ha estrenat en la primera fase de l’Eurolliga amb una contundent golejada contra l’Spandau 04 de Berlín (8-17). L’equip de Sants ha marcat diferències des del primer quart (0-3) i ha sabut redreçar el rumb quan el conjunt local ha equilibrat el resultat a l’inici del segon període. El Medi ha ajustat la defensa i amb un llançament parabòlic de Dalmases i una canonada de Tarragó ha arribat a la mitja part novament amb avantatge (3-5).

El tercer quart, amb un parcial de 2-6, ha estat decisiu per sentenciar la victòria catalana. El conjunt de Marc Comas ha imposat la seva intensitat en el ritme de joc, i els gols han anat caient a la porteria defensada per la brasilera Victoria Chamorro. La victòria estava assegurada (5-11), però el Medi no ha abaixat la guàrdia i ha ampliat unes diferències –el parcial final ha estat de 3-6– que poden ser importants per resoldre els tres equips que accediran a la fase següent. Els gols han estat molt repartits, però han destacat les cinc dianes d’Helena Dalmases, i les tres de Roser Tarragó i Naia Duran.

El Medi afrontarà demà (20:30 h) contra el Plebiscito de Padova un partit de ben segur molt més complicat en la fase que es disputa a Berlín. Demà també entraran en acció el Sant Andreu, que juga contra el Tetteroo holandès a Budapest, i el CN Mataró, que s’enfronta a l’Uralochka rus, a Utrecht.