Esquí

Kubacki guanya la general dels quatre trampolins

Salts de trampolí. El polonès s’adjudica amb molta claredat l’última prova del torneig a Bischofschofen per davant de l’alemany Karl Geiger

El polonès Dawid Kubacki guanya l’última prova del torneig dels quatre trampolins i s’emporta la classificació general. El polonès havia arribat com a líder a la prova de Bischofschofen (Àustria) i domina completament la competició i aconsegueix el seu primer triomf d’aquest any després d’haver sigut tercer en els trampolins alemanys d’Oberstdorf i Garmisch-Partenkirchen, i segon en el d’Innsbruck, l’altre austríac.

Dawid Kubacki és el millor en la primera màniga amb un salt de 143 m i una puntuació de 151,6, mentre que els seus màxima rivals per la general queden per darrera. El noruec Marius Lindvik és tercer amb 139 m i 146,5 punts, i l’alemany Karl Geiger ocupa el segon lloc amb un salt de 140 m i 147,7 punts. En el segon salt el polonès és l’únic que supera els 140 m (140,5) i aconsegueix la primera posició amb 300,9 punts. Segon acaba Karl Geiger amb 291 punts i un salt de 136 m, i tercer és Marius Lindvik amb 289,4 punts i un salt de 137 m.

En la general el polonès suma 1.131,6 punts i s’emporta el títol, mentre que la segona posició és pel noruec amb 1.111 –després d’haver guanyat dues proves-, i la tercera és per l’alemany amb 1.108,4 punts i haver aconseguit tres segons llocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)