Eslovènia, rival en la semifinal

Handbol. L’equip de Ribera es classifica invicte i com a primer de grup a l’europeu

CROÀCIA 22 ESPANYA 22

CROÀCIA:Sego; Horvat (2), Stepancic (2), Mamic (2), Duvnjak (2), Mandic, Karacic (10) –equip inicial–Asanin, Maric, Hrstic, Sarac, Musa, Cindric, Brozovic (1), Matanovic i Sipic (3).ESPANYA:Corrales; Solé (2), Maqueda (1), Sarmiento (1), Cañellas, Ariño (2), Figueras (1) –equip inicial–, Gonzalo, Raúl Entrerríos (4), Alex Duixebàev (6), Aginagalde (1), Goñi, Morros, Aleix Gómez (4), Guardiola i Dani Duixebàev.PARCIALS:2-3, 5-5, 6-5, 8-6, 10-18, 11-12; 11-15, 13-19, 14-21, 18-21 i 22-22..ÀRBITRES:Gatelis i Mazeika. Van excloure Musa, Duvnjak, Mandic i Brozovic (Croàcia) i Cañellas, Solé (2), Ariño i Morros.

La selecció espanyola d’handbol va empatar contra Croàcia (22-22) en l’últim partit de la segona fase de l’europeu i jugarà les semifinals de demà contra Eslovènia, la segona classificada de l’altre grup. L’equip de Jordi Ribera accedeix al penúltim partit del campionat invicte i com a primer de grup gràcies a un penal que va transformar el blaugrana Aleix Gómez i a la millor diferència de gols amb els croats, que tampoc han perdut cap partit.

Després d’una primera part molt igualada, amb grans aturades dels dos porters (11-12), el duel es va trencar en els primers minuts de la segona part gràcies a l’encert d’Álex Duixebàev (6 de 8) i també als ràpids contraatacs d’Aleix Gómez i Aitor Ariño. Croàcia, liderada per Karacic, va reaccionar en els últims minuts amb un parcial de 6-0, es va col·locar al davant (22-21), però Aleix va empatar a 1:20 i els croats van desaprofitar l’última acció per aconseguir el triomf.