El Sarrià es retroba amb la derrota a Màlaga (28-25)

Handbol. És el primer partit que perd el 2020, en un duel marcat per les exclusions: cinc i una desqualificació els locals i sis els visitants

El Sarrià ha encaixat la primera desfeta després de Nadal a la pista del Màlaga, en la què tenia baixes sensibles i on no ha pogut aturar el conjunt local en un partit marcat per les exclusions, cinc pels locals a més d’una desqualificació i sis per als sarrianencs.

Ballester amb el 0-1 a la primera jugada del partit ha donat el primer avantatge al Sarrià, el cinquè del qual (4-5) també arribaria de les mans del lateral, després de dos gols de Pere Arnau i un de Serrano. Però l’exclusió de Serrano després que Arnau Rovira empatés a 6 ha permès el Màlaga obrir una escletxa a 10 minuts pel descans que obligava Salva Puig a demanar temps mort (10-7). Palacios ha marcat després, però una nova exclusió, de Martí Arnau, permetia els locals castigar el Sarrià mitjançant Cabello, autor de tres gols abans del descans (14-9).

El Sarrià no ha pogut marcar a la segona meitat fins que s’havien jugat més de nou minuts, en dos dels quals ha jugat en inferioritat per l’exclusió d’Aleman i quan al Màlaga li acabaven de fer fora dos minuts un jugador per tercer cop. Pere Arnau ha fet el 16-11, amb què trencava el 3-0 local posterior al descans. Però el partit seguia enfangat i al minut 41 han desqualificat un jugador dels locals. Després, dos minuts a Martí Arnau i tercera màxima de sis gols per als andalusos mitjançant Novica Rudovic (18-12).

L’equip sarrianenc ha reaccionat amb un parcial de 0-3 després de dues noves exclusions del Màlaga (19-16 Isaac Aleman) i, mitjançant Pere Arnau (20-17 i 21-18), Arnau Rovira (22-19), Roc Segarra (23-20) i Martí Arnau (24-21) s’ha mantingut a tres.

El temps mort de Salva Puig a 5:14 per acabar permetia el Sarrià seguir dins el partit (Serrano i Mariscal, 26-23), en un intercanvi que mantenia viu Arnau Rovira a menys de dos minuts (27-24) però que després de temps mort local només ha permès els visitants ajustar el resultat (27-25, Ballester).