Handbol

El Barça supera el Zagreb amb contundència (32-23)

Handbol. L’equip blaugrana ha encarrilat la victòria en una gran primera meitat (17-9) i referma el lideratge de la lliga de campions

El Barça continua intractable a la lliga de campions i avui ha superat sense contemplacions el Zagreb (32-23), amb què referma el seu lideratge a dues jornades del final de la fase de grups. El conjunt blaugrana té ara quatre punts d’avantatge respecte del Pick Szeged i el PSG, els seus perseguidors, que s’enfronten demà.

El Barça ha anat per feina des del primer moment. Les aturades de Möller, el bon plantejament defensiu dels locals i l’escassa punteria del conjunt croat ha propiciat la primera estrebada blaugrana, que no ha perdonat en el balanç ofensiu i s’ha avançat amb un parcial de 5-0. El temps mort era obligat i si més no Bozovic ha pogut anotar el primer gol pel seu equip quan ja havien transcorregut 8 minuts de partit. El segon tècnic croat (Veselin Vujovic, sancionat, era a la grada) se l’ha jugat amb atacs amb set jugadors, però l’aposta no ha donat resultat. Al contrari, el Barça ha pogut anotar a porteria buida i ha ampliat l’avantatge fins als 7 gols (10-3). La tornada als atacs convencionals tampoc ha suposat un gran canvi perquè la defensa blaugrana recuperava pilotes i Ariño i Tomàs sortien com fletxes al contraatac. El domini local era aclaparador (14-6) i Xavi Pascual ha pogut fer rotacions amb tots els jugadors. Ha entrat en pista l’extrem del filial Mamadou Diocou i poc després el danès Casper Mortensen (22’), que tornava a jugar tretze mesos després de la seva lesió en el mundial de Dinamarca. Mortensen ha fallat el primer llançament, però en el segon no ha errat i també ha participat de la festa blaugrana, que al primer temps ja tenia el partit molt coll avall (17-9).

Amb la feina pràcticament feta, l’inici de la segona meitat ha estat un intercanvi de cops. El Barça ha abaixat lleugerament la seva efectivitat (23-17) i Pascual ha demanat temps mort per tornar a activar els seus jugadors. Les consignes en atac han funcionat perfectament perquè l’equip blaugrana ha aconseguit un parcial de 6-0 (29-17) que ha deixat el partit totalment sentenciat. El tècnic català ha continuat la rotació contínua de jugadors i així s’ha arribat a un final de partit molt plàcid. Els màxims golejadors del Barça han estat Tomàs, que avui ha fet 35 anys, i Pálmarsson, tots dos amb 6 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)