Atletisme

La marató de Londres podria fer-se només amb atletes d’elit

Atletisme. El director de la cursa, ajornada fins al 4 d’octubre, admet que és una de les deu possibilitats que tenen sobre la taula

El director de la marató de Londres Hugh Brasher ha revelat que contemplen fins a “deu escenaris possibles” per a la celebració de la prova, que s’havia de disputar demà i està ajornada fins al 4 d’octubre a conseqüència de la crisi del coronavirus. En declaracions de la BBC, Brasher ha dit que una d’aquestes possibilitats és que la cursa es disputi únicament amb corredors professionals del més alt nivell, tot i que no descarten un nou ajornament. En l’edició del 2019 la marató va reunir a gairebé 43.000 corredors. “Confiem en poder tornar-los a donar la benvinguda a l’octubre, però en aquests moments simplement no sabem que passarà”, ha admès el director d’una prova que en condicions normals s’hauria disputat demà i que congrega fins a 750.000 espectadors. Brasher ha afegit: “S’analitzen probablement deu escenaris, i estan canviant tota l’estona.” De fet, el directiu ha dit que estan en contacte amb els responsables d’altres grans curses i que s’estan debatent algunes “idees radicals”, tot i que no ha volgut revelar cap detall al respecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)