Més esport

Thomas Bach quantifica en cents de milions de dòlars el sobrecost dels Jocs

Olimpisme. El president del COI diu que això els obligarà a revisar els serveis que s’oferiran a Tòquio 2021

El president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, ha admès que el COI haurà d’assumir varis cents de milions de dòlars pel sobrecost dels Jocs Olímpics de Tòquio degut a l’ajornament al 2021. Això els obligarà a revisar els serveis que s’oferiran durant la disputa de la competició. Thomas Bachs ha afirmat: “Encara que és massa aviat per donar una xifre exacte, ja sabem que haurem d’assumir varis cents de milions de dòlars de despeses per l’ajornament”. També ha manifestat el president del COI que: “Per aquest motiu també haurem d’examinar i revisar tots els serveis que oferim”.

Thomas Bach ha apuntat que els esports electrònics estant davant una nova oportunitat i ha animat a les federacions a que els hi donin un impuls. “Encoratgem a totes les parts interessades a que facin un estudi sobre la manera de governar els formats electrònics i virtuals del seu esport i explorin les oportunitats amb els editors de jocs” ha manifestat, i ha acabat dient que algunes federacions internacionals ja han sigut creatives en organitzar competicions a distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)