Atletisme

Cancel·len els estatals a l’aire lliure de finals de juny de Getafe

Atletisme.

La federació espanyola (RFEA) ha acordat cancel·lar el campionat d’Espanya a l’aire lliure que s’havia de disputar a Getafe el 27 i 28 de juny. La ciutat madrilenya serà l’encarregada d’organitzar els mateixos estatals de l’any 2021. La RFEA també ha decidit reduir un 30 per cent el seu pressupost i així tenir un superàvit d’uns 150 mil euros i mantenir el pla de viabilitat que tenia acordat amb el Consell superior d’esports (CSD) per l’any 2020. La federació té previst celebrar de forma telemàtica la seva assemblea anual ordinària el 14 de juny.

La junta de govern de la federació estatal ha decidit instaura un plaç d’entre 6 i 8 setmanes, depenent de les categories, des que es permeti utilitzar les instal·lacions i es pugui entrenar amb certa normalitat, per programar un campionat d’Espanya aquest 2020. En cap cas es disputaria cap estatal abans del 15 d’agost. Si les condicions sanitàries ho permeten es podrien disputar aquests campionats d’Espanya a l’aire lliure de totes les categories entre el 15 d’agost i el 15 de novembre.

Pel que fa als estatals absoluts, que s’havien de fer a Getafe el 27 i 28 de juny, la federació espanyola considera que no hi han les condicions per fer-los en aquestes dates i no hi han garanties que es puguin fer en unes dates adequades pels atletes, no més tard del 20 de setembre. Per això la RFEA atorga a Getafe l’organització dels estatals absoluts de l’aire lliure del 2021. En el cas que les condicions sanitàries fessin possible celebrar el campionat d’Espanya en aquest 2020, la federació s’obriria un procés per adjudicar una seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)