Tennis

Es cancel·la el torneig que havia de reiniciar l’ATP

Tennis. El torneig de Washington estava previst pel 13 d’agost

El torneig que havia de servir per reiniciar la competició oficial de l’ATP, el de Washington, s’ha cancel·lat per la incertesa de la pandèmia del Covid-19 en els Estats Units. Aquest torneig, de categoria ATP 500, havia de començar el 13 d’agost, i seria el primer oficial des que es va aturar la competició el passat 13 de març. El director de l’torneig, Mark Ein, ha assegurat en un comunicat que els problemes externs sense resoldre, com les restriccions en els viatges internacionals, al costat de la situació de virus als Estats Units, han desembocat en aquesta decisió.

Amb la suspensió de l’torneig de Washington es posa en dubte també la disputa del Masters 1.000 de Cincinnati (22 al 28 d’agost) i de l’Obert dels Estats Units (31 d’agost al 13 de setembre) que s’havien de disputar immediatament després a les instal·lacions de Flushing Meadows, en una mena de bombolla semblant a la que l’NBA ha dissenyat per al final de la competició. L’ATP continua treballant en el calendari revisat del 2020 i hi podrien haver més canvis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)