Ciclisme

Marxa enrere en el retorn de les curses UCI en la categoria femenina

Ciclisme. L’Emakumeen Nafarroako Klasikoa i a la Clásica Femenina Navarra s’havien de disputar aquest dijous i divendres, però els equips no han seguit el mateix protocol en la prevenció

L’anunci de la UCI segons el qual els equips inscrits a l’Emakumeen Nafarroako Klasikoa (1.1) no podrien sortir si no presentaven els resultats de les PCR ha fet que la primera cursa d’àmbit internacional a l’estat, posterior a l’estat de la crisi i prevista per a avui, hagi quedat sense participació.

El CCC-Liv, l’equip del World Tour que té Marianne Vos o la campiona de Sud-Àfrica Asleugh Moolman-Pasio, ha estat dels primers en negar-se a sortir perquè hi havia equips que no disposaven dels PCR per certificar que no tenien casos positius.

L’increment dels contagis a Navarra les darreres hores és un altre motiu de pes que ha provocat la marxa enrere dels equips inscrits, entre els quals el Massi-Tactic, l’únic català a la categoria mundial i que, com tants altres inclosos el Sopela o el Biscaia, no disposa dels testos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)