El desè triomf del Barça arriba contra el cuer

Els blaugrana superen sense problemes per 39-22 al Villa de Aranda en l’Asobal

El Barça ha sumat la seva desena victòria en deu partits, contra el cuer de la lliga Asobal el Villa de Aranda al que ha derrotat per 39-22, en un partit on no ha tingut cap mena de problemes i ha dominat des de l’inici. Els blaugrana han sortit centrats (5-1 en el 7’) i amb un parcial de 4-0 s’han començat a distanciar, 10-3. El partit ha quedat completament sentenciat en els darrers nou minuts de la primera meitat quan el Barça ha fet un parcial de 9-0 i ha arribat al descans amb un 24-8.

En la segona meitat els blaugrana han baixat una mica el ritme, però tot i això ha arribat als 19 gols d’avantatge, 34-15. El Villa de Aranda ha intentar arreglar una mica el marcador sense èxit i el desè triomf a la lliga ha arribat per 39-22. Mamadou Diocou ha estat el màxim golejador amb 7 dianes. El porter Gonzalo Pérez de Vargas ha descansat i Jordi González ha tingut la seva oportunitat en la segona meitat del partit.