Atletisme

El Barça recupera el títol de la copa de clubs en pista coberta al Sant Jordi

L’equip blaugrana, amb set victòries de les tretze del programa, ha completat un gran campionat

El Barça ha recuperat el títol de la copa de clubs en pista coberta, que el curs passat li havia pres el Playas de Castelló, després d’una gran jornada al Palau Sant Jordi. L’equip blaugrana ja suma 18 títols en 40 edicions de la competició. El Barça, amb set victòries en les tretze proves del programa, ha sumat 69 punts, 9 més que el Playas, el segon classificat. Han completat la competició l’Atletismo Numatino (46), el Fent Camí Mislata (42), la Real Sociedad (32) i l’AA Catalunya (23), que exercia d’amfitrió.

Per part catalana, han destacat els triomfs de Pol Retamal en 200 m (21.39) i d’Àlex Gràcia en perxa (5,41 m), a més dels dos integrants, Aleix Porras i Pau Fradera, del relleu de 4x400 m (3:15.09). Les altres victòries han estat per Alexis Copello en triple (16,84 m), Lucas Bua en 400 m (48.72), Pablo Sánchez-Valladares (1:50.26) i Adrian Ben en 1.500 m (3:57.04). Més enllà dels triomfs, els atletes del Barça han tingut una actuació molt regular i tots els seus participants han acabat entre els tres primers de les seves proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)