Més esport

El COI pagarà vacunes pels atletes olímpics i donarà el doble de dosis per la població del país

La Xina ha posat a la seva disposició dosis pels esportistes participants en els Jocs de Tòquio

El Comitè Olímpic Internacional (COI) pagarà les vacunes contra la Covid-19 que la Xina ha posat a la seva disposició pels esportistes olímpics i paralímpics que competeixin a Tòquio 2020. A més a més per cadascuna d’aquestes dosi, l’organisme esportiu donarà “dues dosis més per a la població de país respectiu”.

El president del COI, Thomas Bach, ho ha anunciat durant la 137 Sessió de comitè, que està reunit de forma telemàtica. “Un nombre significatiu d’equips olímpics ja han estat vacunats, d’acord amb les seves directrius nacionals de vacunació. Un altre nombre important ja ha rebut el compromís dels seus governs referent a això”, ha dit Thomas Bach. El president del COI ha explicat que han rebut una oferta del Comitè Olímpic Xinès, amfitrió dels Jocs d’hivern de Pequín 2022, que consisteix a posar a disposició dels participants en les dues edicions dels Jocs Olímpics, Tòquio 2020 i Pequín 2022 , dosis addicionals de vacunes. Ha dit que l’oferta s’inscriu en l’esperit olímpic de solidaritat i ha afegit: “Amb aquest esperit, el COI pagarà aquestes dosis addicionals de vacunes, no només per als equips olímpics, sinó també per als paralímpics.” Thomas Bach ha explicat que el COI va més enllà, i ha explicat: “Per cadascuna d’aquestes dosis addicionals per a un equip olímpic i paralímpic, el COI pagarà dues dosis més que podran posar-se a disposició de la població de país respectiu, segons les seves necessitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)