Fora de combat a l’Eurolliga

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell i el Goufone Mataró es veuran les cares en la final a quatre de la copa LEN després de cedir en els quarts de final contra l’Olympiacòs i l’USVE Budapest

Olympiacòs 10 CN Sabadell 5

OLYMPIACÒS:Diamantopoulou; E. Plevritou (2), Benekou, Eleftheriadou (3), Kanetidou, Avramidou (1), Siouti (1), M. Plevritou (1), Tornarou, V. Plevritou, Tsoukala (1), Myriokefalitaki (1).CN SABADELL:Ester; Ortiz, Van der Slot (1), Ariño, Morell, Pérez, Cordobés (1), García (1), Forca, Keuning (1), Tankeeva (1), González, Carilla.PARCIALS:1-1, 2-1, 3-2, 4-1 .ÀRBITRES:Varkonyi (Hongria)i Nicolosi (Itàlia).

USVE Budapest 9 Goufone Mataró 9

USVE:Gangl; David, Abe (4), Parkes (1), Szucs, Baksa, Farago (3), Szegedi (1), Rybanska, Telek, Perezstegi i Kaas.MATARÓ:Sánhez; Jakovich (2), Lloret (3), Gual (2), Sevenich, Bonamusa (1), Cambray (1), Nogué, Bach, Bertran, Espar, Aznar i ColominasPARCIALS:3-3, 1-0, 2-1 i 3-5.ÀRBITRESWengenroth (Suïssa) i Markopoulou (Grècia).

L’Astralpool Sabadell i el Goufone Mataró es van acomiadar ahir de l’Eurolliga en els quarts de final amb una derrota a la piscina de l’Olympiacòs (10-5) i un empat a la de l’USVE Budapest (9-9), respectivament. Com a premi de consolació els dos equips jugaran la final a quatre de la copa LEN.

El Sabadell era qui partia amb més esperances de plantar-se en una nova final a quatre. De fet, són encara les últimes campiones d’Europa (2019) i tenien dos gols a favor de l’anada (12-10), però l’equip grec, pràcticament la selecció nacional del país, va fer un darrer quart demolidor (4-1) que va deixar les vallesanes sense esperances. L’equip de David Palma va resistir perfectament en la primera part (3-2), però la seva bona defensa i les aturades de Laura Ester no van tenir continuïtat en les jugades d’atac i l’equip ja no va trobar el seu ritme quan es va veure per sota en l’eliminatòria contra un rival crescut.

El Mataró, per la seva banda, va acabar el partit molt endollat en atac (3-5 en el darrer quart) però les hongareses no van veure perillar mai l’eliminatòria ja que tenien un 9-12 del partit d’anada.