Futbol sala

El Barça imposa els galons

Futbol sala. Els blaugrana reaccionen en una gran segona part contra el Llevant i pugnaran pel tercer títol de copa consecutiu en la final contra l’Inter

Llevant 3 Barça 6

LLEVANT:Fede, Maxi Rescia, Gallo, Rubi Lemos, Esteban –cinc inicial–; Rivillos, Marc Tolrà, Jorge Santos, Roger, Rafa Usín i Pedro Toro.BARÇA:Dídac, Marcenio, Dyego, Matheus, Ferrao –cinc inicial–; André Coelho, Adolfo, Aicardo, Ximbinha i Daniel.GOLS:1-0 (3’) Marcenio (p.p.). 1-1 (22’). 1-2 (25’) Gallo. 2-2 (27’) André Coelho. 2-3 (31’) Adolfo. 3-3 (33’) Pedro Toro. 3-4 (34’) Ximbinha. 3-5 (37’) Adolfo. 3-6 (40’) Adolfo.ÀRBITRES:Rodrigo i Sánchez-Molina.

El Barça lluitarà avui contra l’Inter (20.45 h per Barça TV i TdP) per segellar la seva tercera copa d’Espanya consecutiva després de superar el Llevant en una semifinal molt intensa, en què va haver de remuntar dues vegades un resultat advers. L’equip blaugrana va començar amb mal peu, amb un gol en pròpia porta de Marcenio (3’). Fede es va convertir en l’heroi del conjunt granota, que en la primera meitat va ser el principal obstacle perquè el Barça traduís en el resultat el seu domini en el terreny de joc.

El control blaugrana va continuar en el segon temps, però ara sí que van arribar els gols, un rere l’altre. La insistència va tenir premi. Ximbinha (22’) va obrir el foc en una rematada a la mitja volta. L’alegria va durar poc perquè Gallo (25’) va sorprendre Dídac en un xut ajustat al pal. El Barça va replicar des de l’estratègia i Coelho (27’) i Adolfo (31’) van capgirar el marcador. El partit estava ben viu i es va convertir en un intercanvi de cops. Pedro Toro va restablir l’equilibri en una rematada a boca de canó (33’) i Ximbinha (34’) va tornar a aparèixer per apropar el Barça a la final després d’un gran contraatac. El Llevant es va jugar la seva última carta amb el porter jugador i Adolfo, el més llest en aquestes circumstàncies, va rematar la feina i l’accés a la final amb dos gols més a porteria buida.

Quarts de final. Dijous
Cartagena - Valdepeñas 2 -1
Palma - Inter 3- 3 (2-4)
Quarts de final. Divendres
Llevant - Saragossa 2 - 1
Barça - El Pozo 3-3 (4-3)
Semifinals. Dissabte
Cartagena - Inter 0-2
Llevant - Barça 3-6
Final. Avui
Inter-Barça 20.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)