Ciclisme

El Kern Pharma torna a la competició, aquest dissabte a Estella

L’equip es va retirar de la Volta a Catalunya quan va detectar dos positius per Covid-19, que no tenen símptomes greus

El GP Miguel Indurain (UCI 1.Pro), aquest dissabte a Estella amb 203 quilòmetres de recorregut, és la cursa en què el Kern Pharma torna a la competició després de deixar la Volta a Catalunya abans de l’inici de la cinquena etapa. El conjunt navarrès amb patrocini català havia detectat dos positius per Covid-19 entre dijous a la nit i divendres al matí de la setmana passada, en els controls rutinaris que fa a l’equip, i va prendre la decisió d’abandonar la cursa en la què s’estrenava en la categoria World Tour.

Roger Adrià, Sergio Araiz, Urko Berrade, Raúl García Pierna, Diego López Fuentes, José Félix Parra i Ibon Ruiz corren aquest cap de setmana en la cursa d’un dia que serveix d’aperitiu per a la Volta al País Basc, que comença dilluns i en la què el Kern Pharma també hi correrà com a convidat.

L’equip ha explicat que els dos casos que va detectar no han tingut símptomes greus i que evolucionen bé. Roger Adrià era el més ben classificat a la Volta quan l’equip es va retirar, 29è en la general a 12:24 d’Adam Yates. Kiko Galván, el més combatiu en l’etapa de Vallter 2000, i Martí Márquez eren els altres catalans que disputaven la cursa amb el conjunt navarrès.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)