Tennis

Badosa, semifinalista a Belgrad

Tennis. La de Begur (44a de la WTA), molt eficient amb el servei, sotmet la sueca Rebecca Peterson per 6-2 i 6-4 i afrontarà avui la seva quarta semifinal del curs

Paula Badosa (quarta favorita i 44a de la WTA) va derrotar ahir al migdia a Belgrad la sueca Rebecca Peterson (setena favorita i 60a) amb una gran solvència per 6-2 i 6-4 en una hora i 21 minuts en els quarts de final del Serbian Ladies Open, un WTA 250 sobre terra batuda, i jugarà demà les semifinals contra la búlgara Viktoriya Tomova (123a de la WTA), que va vèncer l’hongaresa Reka-Luca Jani (220a) per 6-1, 2-6 i 7-5. Badosa es va mostrar inaccessible amb el seu servei –27/31 punts guanyats amb el primer– i tan sols va concedir una pilota de trencament que la seva rival no va saber aprofitar. En les restades, va fer molt mal i va certificar tres breaks, dos en el primer set i un en el segon. La de Begur afrontarà la quarta semifinal –Lió; Charleston, torneig en què va batre la número 1, l’australiana Ashleigh Barty, i Madrid, on va caure precisament contra Barty– d’un curs en què està rendint a un gran nivell i en què s’acosta cada cop més als Jocs de Tòquio. És la tercera semifinal seguida sobre terra batuda. L’altra finalista del torneig balcànic sortirà del partit que jugaran la colombiana María Camila Osorio i la croata Ana Konjuh.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)