Tennis

Paula Badosa guanya el seu primer títol de la WTA a Belgrad

Ha derrotat en la final a la croata Ana Konjuh per 6-2, 2-0 i retirada per lesió

Paula Badosa ha guanyat el seu primer títol de la WTA en la primera final que ha disputat. La jugadora de Begur ha guanyat el 250 de Sèrbia al superar en la final a la croata Ana Konjuh per 6-2, 2-0 i retirada per lesió. Paula Badosa ha fet un gran torneig sobre la terra batuda de Belgrad i no ha cedit ni un sol set, demostrant la seva superioritat. La jornada d’avui per les dues finalistes ha sigut llarga ja que al matí han disputat les semifinals, ja que s’havien anat ajornat partits per la pluja durant la setmana, i a la tarda s’ha hagut d’enfrontar en la final.

Paula Badosa ha iniciat molt bé la final i s’ha avançat amb un 3-0 amb dos trencaments de servei de la seva rival. Tot i que la croata n’ha recuperat un, l’empordanesa tornat a fer un break (4-1) i s’ha imposat per 6-2 en el primer set. En el segon Paula Badosa ha fet un nou break en el primer joc i després de guanyar el segon, Anna Konjuh ha dit que no podia seguir jugant i s’ha retirat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)