Futbol sala

Andreu Plaza no seguirà a la banqueta del Barça

El club blaugrana ja ho ha fet públic, mentre que Javi Rodríguez, l’actual tècnic de l’Industrias Santa Coloma, és el nom que més sona com a substitut

La reestructuració de la secció de futbol sala del Barça comportarà a més de la marxa del mànager esportiu Txhus Lahoz, confirmada la setmana passada, la de l’actual entrenador, el gironí Andreu Plaza, tal com ha fet públic el mateix club aquest migdia. De fet, tant Lahoz com Plaza van arribar de bracet als càrrecs el juny del 2016 en substitució de Marc Carmona, que aleshores compaginava les tasques d’entrenador i de director esportiu. En una nota, el Barça ha anunciat que pròximament es convocarà una roda de premsa per agrair públicament la feina feta al llarg d’aquestes nou temporades, quatre en el filial i cinc al primer equip. Des que va fer el salt al primer equip, Plaza ha guanyat una lliga de campions (2019-20), una lliga (2018-19), tres copes del rei (2017-18, 2018-19 i 2019-20), dues copes d’Espanya (2018-19 i 2019-20), una supercopa d’Espanya (2018) i tres copes Catalunya (2016-17, 2017-18 i 2018-19). Aquest curs ha perdut la final de la Champions contra l’Sporting de Portugal, i les finals de la supercopa i la copa d’Espanya contra l’Inter Movistar. Pel que fa a l’actual lliga, el Barça s’està jugant en les últimes dues jornades la possibilitat d’acabar la fase regular entre els quatre primers per ser cap de sèrie en el play-off al títol.

Per ocupar la banqueta blaugrana, ja fa temps que el nom de Javi Rodríguez, que està completant una gran temporada en l’Industrias Santa Coloma, sona amb insistència. Com a substitut de Lahoz com a mànager de la secció, el més ben posicions és el també exblaugrana Jordi Torras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)