Futbol sala

El Barça fa els deures contra l’Antequera (5-2)

L’equip blaugrana es col·loca momentàniament en quart lloc en la penúltima jornada de lliga

El Barça ha superat l’Antequera (5-2) en la penúltima jornada de la fase regular i s’ha col·locat momentàniament en el quart lloc de la classificació, amb el que aconseguiria la condició de cap de sèrie amb vista als play-off al títol de lliga. El triomf al Palau Blaugrana arribava hores després que s’anunciés la rescissió de contracte del tècnic Andreu Plaza a final de temporada.

Després d’uns primers minuts de tempteig, el conjunt andalús ha fet un avís en una acció de Joaki, que amb Dídac ja superat ha hagut de salvar Aicardo des del terra. L’ensurt de l’Antequera i l’entrada en joc de Ferrao han servit per activar el conjunt blaugrana. De fet, el pivot de Chapecó ha estat l’encarregat de trencar el gel amb una volea (8’) després d’un córner servit per Marcenio. El Barça ha tingut més oportunitats per marcar, però les intervencions de Cone o la creueta, en un xut a l’últim instant d’Adolfo, han impedit que el resultat fos més favorable a l’equador del partit.

La posada en escena dels blaugrana a la segona meitat ha estat immillorable. Aicardo ha engaltat un xut de falta espectacular (22’) que el porter de l’Antequera ni tant sols ha pogut olorar. Si els dos primers gols blaugrana havien arribat a pilota aturada, el tercer ha estat una acció individual de Daniel Shiraishi (26’), que amb un xut sec ha sorprès Cone per sota les cames. El mateix ala brasiler només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa després d’una recuperació de Ximbinha, que li ha servit el quart en safata de plata (27’). L’Antequera ha reaccionat i ha escurçat diferències en un contraatac rubricat per Joaki (28’). L’equip de Manuel Luiggi Carrasco no s’ha donat per vençut i ha marcat el segon després que David Velasco li robés la cartera a Adolfo i superés al porter maresmenc en l’un contra un (32’). L’equip andalús, ja descendit, se l’ha jugat amb el porter jugador a 3:39 pel final, però ha estat el Barça qui ha marcat el cinquè després d’un contraatac segellat per Adolfo (40’).