Futbol sala

Andreu Plaza diu que vol marxar del Barça guanyant la lliga

El tècnic parla de la decisió del club de no comptar amb ell el proper curs i diu que se sent alliberat per no haver d’estar pendent de si seguirà o no

Després de la victòria de dimarts a la nit en el partit de lliga contra l’Antequera l’entrenador del Barça, Andreu Plaza, va parlar sobre la decisió del club de no comptar amb ell la propera campanya i de la rescissió del contracte que tenia. “Si tingués de dir un estat d’ànim amb una sola paraula seria alliberat. Alliberat de no tenir que estar pendent de si sí, o de si no” ha explicat el tècnic gironí, que també ha dit que s’ho esperava i que se n’anirà content de la feina feta aquests anys.

Andreu Plaza ha explicat que troba bé que es comuniqui ara si aquesta era la intenció del club i ha volgut deixar molt clar que seguirà treballant a ple rendiment: “Ningú és deixarà anar i jo menys. A mi el que m’interessa es sortir de la millor manera possible. Han sigut uns anys molt bons i no tinc cap tipus de rancúnia ni res de res. Jo vull sortir d’aquí guanyant la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)