Waterpolo

Ballart, tres anys més

Waterpolo. La directiva del CN Mataró considera que l’equip femení “ha excel·lit” i renova la confiança en el projecte liderat pel tècnic barceloní

El CN Mataró ha reforçat l’aposta per Dani Ballart i després d’un curs de creixement han renovat el tècnic de l’equip femení per tres temporades més. La directiva mataronina considera que la trajectòria de l’equip “ha excel·lit” i es valora el fet d’haver arribat a quatre finals, la supercopa d’Espanya, la copa de la Reina, la copa LEN i la lliga, havent ocupat el primer lloc en la fase regular i forçant un tercer partit al totpoderós CN Sabadell.

Ballart agraeix la confiança de la directiva mataronina: “És un dia de felicitat no només personal, sinó per veure com el club continua apostant pel waterpolo femení. Després d’una temporada com aquesta, la il·lusió és continuar plegats el que va començar ara fa un any. Hem accedit a aquestes quatre finals, amb la sensació que cada cop estàvem més a prop del rival. Això ens fa creure que anem en la bona direcció. Em fa feliç tenir la confiança del president i dels directius del centre, i sobretot poder donar continuïtat a aquest somni, que aquest any no s’ha pogut rubricar amb un títol, però esperem i desitgem aconseguir-ho la temporada vinent.”

Quatre baixes

El CN Mataró podrà mantenir bona part de la columna vertebral de l’equip, tot i que tindrà quatre baixes. A més d’Helena Lloret, que penja el casquet, Alba Bonamusa i Alejandra Aznar reprenen el seu periple a les Universitats de Hawaii i Califòrnia Meridional, respectivament, i Danijela Jackovich se’n va a Austràlia, en ple procés per adquirir la nacionalitat aussie. Dissabte ja es va anunciar la primera incorporació, la jove internacional neerlandesa de 20 anys Simone van de Kraats.

Concentració de la selecció espanyola a Sierra Nevada

El seleccionador espanyol Miki Oca ha convocat divuit jugadores a una concentració d’altura a Sierra Nevada, des d’ahir fins al 5 de juny, per condicionar l’equip amb vista als Jocs de Tòquio. Entre les preseleccionades, totes de clubs catalans, no hi ha grans novetats. En tot cas, destaquen les benjamines de l’equip: Elena Ruiz (CN Rubí), María Palacio i Martina Terre (CN Sant Andreu) i Paula Camús (CN Terrassa). Amb vista a la competició olímpica, Oca haurà de fer una llista definitiva de tretze jugadores, tot i que per als partits de Tòquio les convocatòries només podran ser de dotze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)