Ciclisme

Ja falta menys

Ciclisme. Bernal torna a patir davant l’empenta de Simon Yates i Almeida però manté el seu coixí de seguretat

Simon Yates (BikeExchange) va tornar a demostrar que ha arribat en plena forma a les últimes etapes del Giro amb una brillant victòria a Alpe di Mare, un coll de primera que va posar a prova els favorits després del treball del Deceuninck, que deixar sense esperança els escapats. Bernal (Ineos) manté el lideratge tot i que no se’l va veure tan fi com en la primera setmana.

Tot es va decidir en la pujada final (10 km). Almeida, com era previsible pel treball dels seus companys, va ser el primer a provar-ho, però la resposta de Yates va ser immediata. No només el va seguir, sinó que a 5 km va marxar en solitari cap a la victòria. Bernal es va refugiar amb els seus companys i va deixar fer Caruso , Vlasov i Carthy, que també van agafar alguns segons d’avantatge. En els darrers 3 km el colombià va decidir canviar de ritme però no va ser capaç d’atrapar Yates i va veure també com Almeida el deixava enrere. El britànic se situa ara a 20 segons del segon lloc i a 2:49 de Bernal, que encara manté 2:29 sobre Caruso. Avui, la penúltima etapa, encara és més dura, amb tres ports encadenats de primera.

Etapa 19 (166 km)
1r S. Yates (BikeExchange) 4h02:55
2n J. Almeida (Deceuninck) a 0:11
3r E. Bernal (Ineos) a 0:28
114è A. Pedrero (Movistar) a 25:06
General
1r E. Bernal (Ineos) 81h13:39
2n D. Caruso (Bahrain) a 2:29
3r S. Yates (BikeExchange) a 2:49
4t A. Vlasov (Astana) a 6:11
5è H. Carthy (Education First) a 7:10
6è. R. Bardet (DSM) a 7:32
7è D. Martínez (Ineos) a 7:42
8è J. Almeida (Deceuninck) a 8:26
23è A. Pedrero (Movistar) a 1h03:19
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)