Futbol sala

El Barça goleja el Ribera Navarra (2-5) i acaba la lliga regular en tercer lloc

L’equip blaugrana aprofita les ensopegades del Cartagena i el Llevant, i queda emparellat en els quarts de final amb l’Inter amb el factor pista a favor

El Barça ha fet els deures contra el Ribera Navarra (2-5) i gràcies a les ensopegades del Llevant contra el Saragossa (2-5) i del Cartagena contra el Betis (5-4) ha pogut assolir el seu objectiu d’acabar entre els quatre primers i adquirir la condició de cap de sèrie en el play-off al títol. El conjunt blaugrana, doncs, acaba la fase regular en tercer lloc i en els quarts de final se les heurà contra l’Inter (sisè) amb el factor pista a favor.

L’equip d’Andreu Plaza ha anat per feina i amb dues jugades d’estratègia, amb dos serveis de córner a cada banda, ha marcat els dos primers gols en 5 minuts, amb Ferrao (2’) i Adolfo (5’) com a protagonistes. El tècnic del Ribera Navarra José Lucas Mena ha cridat a l’ordre en un temps mort. Entre el porter Adrián Pereira i dos pals s’han frustrat dues clares oportunitats, però no han tardat a arribar més gols pel bàndol català. Daniel Shiraishi (12’) i Bernat Povill (20’) han rubricat dos contraatacs per fer més gran la renda abans del descans. La victòria al Ciudad de Tudela i els empats de Cartagena (1-1) i Llevant (1-1) donaven momentàniament el tercer lloc de la fase regular als blaugrana, però encara restaven 20 minuts de joc.

En la segona meitat, Óscar de la Faya ha substituït Dídac Plana sota els pals. Dyego ha rebut targeta vermella per una segona groga, però just quan els blaugrana jugaven amb inferioritat Aicardo (28’) s’ha inventat un xut potent i col·locat des de la seva pista, que ha sorprès per alt al porter local. El partit no ha tingut molta més història, tot i que el Ribera Navarra ha pogut retallar diferències en el tram final. David Carnicer ha executat (37’) un penal inexistent de Coelho i Dani Martín (38’) ha marcat el segon amb què s’ha arribat al final del partit.