Futbol sala

Tot per decidir

Futbol sala. El Barça busca en l’última jornada un lloc entre els quatre primers per ser cap de sèrie i l’Industrias una plaça per al ‘play-off’ pel títol

El Barça i l’Industrias Santa Coloma arriben a la jornada final de la lliga regular  de diumenge sense els deures enllestits, però amb la porta oberta per acabar de complir els seus objectius. L’equip blaugrana busca un lloc entre els quatre primers per adquirir la condició de cap de sèrie, mentre que els colomencs intentaran guanyar-se un dels dos bitllets vacants per al play-off al títol. Tant l’equip d’Andreu Plaza com el de Javi Rodríguez depenen també de resultats de tercers, però abans hauran de fer la feina contra el Ribera Navarra a domicili i l’Osasuna Magna Xota al Pavelló Nou. La jornada final, amb horari unificat (18 h), serà apassionant perquè hi ha un munt d’incògnites per resoldre, des del lideratge entre El Pozo Múrcia i el Palma Futsal a les places de play-off pel títol i la pugna per evitar la fase de promoció de descens.

El Barça arriba a la jornada final en cinquè lloc amb 63 punts, a només un del tercer i el quart classificat, el Cartagena i el Llevant. El tècnic Andreu Plaza evita fer travesses sobre les diferents combinacions de resultats: “Només ens preocupa guanyar per aspirar a tenir el factor pista a favor en la primera eliminatòria.” L’Industrias és novè (44), a un punt del Saragossa i a dos del Valdepeñas. “Hem de guanyar el Xota i a veure si ens beneficien els resultats de València o el Ferrol”, sentencia l’entrenador colomenc Javi Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)