Ciclisme

La tercera és la bona per a Sonny Colbrelli al Dauphiné

Triomf a l’esprint per a l’italià del Bahrain, segon en les dues anteriors etapes

Sonny Colbrelli (Bahrain) és el guanyador de la tercera etapa del Dauphiné, de 172 quilòmetres i mig amb final a Saint-Haon-le-Vieux. Era la única destinada als velocistes –demà hi ha una CRI de 16,4 i la resta són de muntanya– i l’italià, segon en les dues anteriors etapes que havien tingut el guanyador en solitari des de la fuga, ha hagut de superar Alex Aranburu (Astana) en un frec a frec a l’arribada després de l’intent del basc de sorprendre.

Lukas Pöstlberger (Bora), guanyador ahir, manté el mallot groc de líder amb dos segons sobre Colbrelli i 18 sobre Aranburu. Guillaume Martin (Cofidis) i Warren Barguil (Arkea) s’han vist implicats en una caiguda a 15 quilòmetres de l’arribada. La fuga del dia, de només dos homes –Loïc Vliegen (Intermarché-Wanty Gobert) i Omer Goldstein (Israel Start-Up Nation)– , era neutralitzada a 22 després d’uns minuts amb el belga a poca distància del grup de favorits.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)