Atletisme

Mechaal i Guerrero marquen territori en els 1.500 m del campionat d’Espanya

El palamosí Adel Mechaal i la banyolina Esther Guerrero, tots dos amb els colors del New Balance, han marcat territori en els 1.500 m i han afegit aquesta tarda a Getafe una nova victòria a la seva col·lecció de títols espanyols. Comptant únicament la competició a l’aire lliure, Mechaal en té cinc (tres en 1.500 m i dos en 5.000 m) i Guerrero, set (quatre en 800 m i tres en 1.500 m). El desenllaç de totes dues curses ha estat similar. El de Palamós ha atacat al toc de campana i ja ningú l’ha pogut apartar del seu propòsit fins arribar a la meta amb 3:46.53. Després d’un primer tram de la cursa força lent (2:35.84 en els 800 m), la de Banyoles ha canviat el ritme en els últims 600 metres i ha acabat amb la resistència de totes les seves rivals per sumar una nova victòria amb un registre de 4:22.82. Amb la mínima i el títol, tots dos tenen la plaça assegurada per als Jocs Olímpics de Tòquio.

En el concurs d’alçada, hi hagut dues medalles més per a la delegació catalana amb la victòria de Xesc Tresens (FC Barcelona), primer amb 2,16 m, i Eduard Fàbregas (Zoiti), tercer amb 2,14 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)