Futbol sala

El Barça anuncia el fitxatge del tècnic Jesús Velasco per dues temporades

El Barça ha anunciat avui la contractació de Jesús Velasco (Toledo, 1967), fins ara tècnic de l’ACCS París i llegendari entrenador de l’Inter Movistar, com a tècnic del primer equip per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2023. Agafa el relleu d’Andreu Plaza. Sergi Altisent, fins ara tècnic de la base, serà el seu segon entrenador. “És un club enorme i és important conèixer bé com funciona tot per ubicar-te i saber on estàs per enfocar el treball en la direcció correcte, alineada amb el projecte que comença”, diu el tècnic, que admet que afronta “un gran repte” i explica les seves intencions: “Tinc una filosofia de joc clara, una metodologia molt definida i és una sort i un avantatge el fet d’haver treballat amb diversos dels jugadors amb qui em retrobaré al Barça. El meu objectiu és treure el millor rendiment de cada un dels jugadors i fer un equip que sigui dominador.”

El nou tècnic blaugrana va cimentar el domini de l’Inter a la lliga espanyola i també a Europa trencant l’hegemonia del Barça de Marc Carmona. Va encadenar cinc lligues (2013-2018) i va conquerir dues Champions amb Ricardinho com a gran figura, amb catorze títols en set temporades al’Inter. En el seu palmarès també hi figuren tres copes d’Espanya, una copa del Rei i tres supercopes. Va ser nomenat tres cops el millor entrenador de la lliga i cinc vegades el millor entrenador del món. A Itàlia va guanyar sis lligues i quatre copes dirigint al Torino, el Prato i la Luparense.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)