Futbol sala

El Barça fitxa Pito fins el 2024

El pivot brasiler de 29 anys prové del Movistar Inter i és considerat un dels millors jugadors del món en l’actualitat

El Barça ha fet oficial el fitxatge de Pito, provinent del Movistar Inter i considerat un dels millors jugadors del moment, per a les tres pròximes temporades. La projecció de Jean Pierre Guisel Costa, Pito, des de la seva arribada a la lliga espanyola el 2016 provinent de Carlos Barbosa ha estat clarament ascendent fins a convertir-se en el líder de l’Inter i en un dels pilars de la selecció brasilera, que aspira a guanyar el mundial al costat dels també blaugrana Dyego i Ferrao. Pito, igual que Ferrao, és de Chapecó (1991), i va jugar tres temporades al Pozo (2016-19) abans d’arribar a Torrejón de Ardoz. A Múrcia va guanyar una supercopa i en el Movistar Inter ha conquerit una lliga, una copa d’Espanya, una copa del rei i una supercopa.

Pito ja ha fet les primeres declaracions als mitjans oficials del club. “Des del primer moment ja veus la grandesa d’aquest club. Estic molt il·lusionat, arribo en el millor moment de la meva carrera i l’objectiu és treballar per guanyar tots els títols possibles”, assegura el pivot de Chapecó. I afegeix: “Des de nen que somio en estar en un club com aquest i ara toca gaudir-ho. Vull donar les gràcies també a Txus Lahoz i Andreu Plaza que van iniciar les negociacions, i també ha estat un gran honor conèixer el president Laporta. Estic convençut que m’ho passaré molt bé al Barça. Sóc un jugador feliç i intento transmetre aquesta alegria a la pista. També crec en el treball i la constància diària com l’únic camí per aconseguir els objectius.” El nou pivot blaugrana ha rememorat els duels d’aquests últims anys amb el Barça: “Han sigut duels molt durs i molt bonics esportivament parlant, cadascú defensant els seus interessos, però ara estem junts i, sabent el nivell que hi ha al Barça, estic segur que gaudirem jugant i que farem gaudir a l’afició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)