Ciclisme

Catalunya, segona en la cursa de relleus de l’estatal de BTT

La selecció catalana de BTT no ha pogut sumar el seu quinzè triomf en la cursa de relleus del campionat estatal d’XCO, que es disputa des d’avui fins diumenge a Samianigo. L’equip el formaven Cristofer Bosque (Massi) com a elit, Dídac Carvacho (BTT Fornells de la Selva), com a sub-23, i els júniors Aniol Morell (BTT Fornells de la Selva) i Sara Méndez (Primaflor Mondraker).

La presència del cinc cops campió estatal i convocat per als Jocs de Tòquio, David Valero (BH) –l’altre home és Jofre Cullell (Primaflor Mondraker)– amb el conjunt andalús ha desequilibrat la balança, més encara perquè ha estat el protagonista del primer relleu mentre Carvacho obria la cursa per Catalunya.

El júnior Aniol Morell ha deixat l’equip català al davant en el segon amb la elit Natalia Fischer (Scott) mantenint Andalusia segona. Navarra començava el quart i últim relleu al davant, després que Sara Méndez fes el relleu femení i, finalment, els tres primers han estat Andalusia, Catalunya i les Illes Balears amb Bosque creuant la línia d’arribada segon.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)