Ciclisme

Jofre Cullell i el relleu olímpic del ciclisme català a Samianigo

Jofre Cullell (1999) busca aquest cap de setmana el seu quart títol estatal de BTT en la modalitat olímpica, en la que serà la darrera competició del corredor del PMX Racing Team abans dels Jocs. Una cita especial per al ciclisme català, perquè la cursa a Samianigo es disputa en un circuit de 4,9 quilòmetres dissenyat per Josep Antoni Hermida, cinc cops olímpic des de Sidney i que veurà com Cullell li pren el relleu a Tòquio.

Cullell, 33è el cap de setmana passat en la cursa elit de copa del món a Les Gets, la quarta que disputa aquest 2021 –la UCI el va autoritzar a no córrer en la seva categoria, requisit per ser convocat pels Jocs– ha guanyat els tres anteriors títols de la seva categoria i, entre els candidats al podi, hi ha el tossenc Dídac Carvacho.

Una potència

Cullell corre dissabte al migdia, les curses elit són diumenge i, la primera del programa, és la de relleus aquest divendres a la tarda (18 h). La selecció catalana buscarà el seu quinzè títol en la modalitat, amb l’elit Cristofer Bosque, el sub-23 Dídac Carvacho i els júniors Sara Méndez i Aniol Morell a l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)