Ciclisme

Jofre Cullell completa el quatre de quatre a Samianigo

El corredor de l’Alt Penedès, Roger Ferrer, acaba tercer en el seu primer any sub-23

Jofre Cullell (1999) ha lligat el quart títol estatal en les seves quatre temporades en la categoria sub-23, amb el triomf en la cursa disputada aquest migdia a Samianigo i marcada per les altes temperatures. Un bon exercici d’activació per al corredor del PMX Racing Team, abans del seu imminent debut en uns Jocs Olímpics.

Cullell ha deixat fer a David Campos en la volta d’inici i el corredor del BH afrontava les cinc voltes senceres al circuit en primer lloc. Fins que el corredor de Santa Coloma de Farners s’ha posat al davant i ha consolidat un avantatge de mig minut en la segona volta i superior al minut respecte el que havia estat líder, que rodaria segon. La darrera volta ha començat amb la cursa tancada, perquè el colomenc tenia més de dos minuts sobre Campos mentre el corredor de Sant Joan de Mediona i que corre el seu primer any a la categoria, Roger Ferrer, la iniciava tercer. en la seva primera aparició en la categoria promesa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)