Ciclisme

El pòquer de Jofre Cullell

Ciclisme. Quart títol estatal en quatre anys en categoria sub-23 per al corredor de Santa Coloma de Farners, abans del debut als Jocs

“Ens n’hem anat tres a la sortida, tot i que després he vist que tenia un punt més he decidit seguir al meu ritme volta a volta fins a la victòria.” És com va viure Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce) la darrera aparició en el campionat estatal de BTT, que va tancar amb el seu quart títol el darrer any que forma part de la categoria promesa. El corredor de Santa Coloma de Farners es va mostrar content pel seu rendiment en un circuit dissenyat per Josep Antoni Hermida, a Samianigo (Osca). “Bastant dur a causa de la calor i la pols que s’anava aixecant”, va indicar el que serà el següent ciclista català en uns Jocs, a Tòquio –serà la seva propera cursa–, després de les cinc presències olímpiques seguides del que va ser plata a Atenes i campió del món al Canadà. Cullell, que aquesta temporada ha disputat les quatre copes del món en la categoria elit –requisit indispensable per ser convocat per als Jocs– ja duia mig minut a la segona de les cinc voltes i, en la darrera, més de dos sobre l’andalús David Campos (BH), segon. El corredor de Sant Joan de Mediona Roger Ferrer, el seu primer any a la categoria, va acabar tercer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)