Waterpolo

Concentrats a Oyama

Waterpolo. La selecció espanyola masculina farà una estada amb el combinat d’Hongria en aquesta ciutat pròxima a Tòquio fins al dia 22

La selecció espanyola de waterpolo, amb set jugadors catalans, farà una estada amb l’equip hongarès a Oyama, una ciutat pràcticament de l’àrea metropolitana de Tòquio, fins al dijous 22, dia en què es desplaçaran a la vila olímpica. Tot l’equip, amb el cos tècnic i delegats, va ser rebut ahir a l’ajuntament per l’alcalde de la ciutat, Masatomi Asano.

L’equip de David Martín està enquadrat en el grup B dels Jocs, junt amb Sèrbia –el seu primer rival, diumenge vinent (11.20 h)–, Austràlia, Montenegro, Croàcia i el Kazakhstan. Al grup A, a més d’Hongria, hi jugaran Grècia, Sud-àfrica, Itàlia, els Estats Units i el Japó.

El femení, a Kurashiki

La selecció femenina, amb dotze jugadores catalanes, està concentrada a Kurashiki, on fa una estada amb l’equip amfitrió fins dimecres. El conjunt de Miki Oca debuta dissabte contra Sud-àfrica (11:20 h) i en el seu grup (B) també competeixen el Canadà, Austràlia i els Països Baixos. En el grup A, a més del Japó, hi juguen els Estats Units, la Xina, Hongria i el combinat rus, sota bandera neutral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)