Atletisme

Carla Domínguez s’exhibeix en els 5.000 m de l’europeu sub20

La vallesana s’ha emportat l’or amb un registre de 16:16.57 en una final on ha estat la gran animadora

La terrassenca Carla Domínguez (JA Sabadell) ha complert amb el seu paper de favorita i s’ha emportat l’or en els 5.000 m de l’europeu sub20 de Tallinn. Domínguez ha estat la gran animadora de la cursa més llarga del programa. Ha fet la selecció definitiva amb un canvi de ritme entre el segon i el tercer quilòmetre, en què s’ha escapat en solitari. Tot i que posteriorment el grup capdavanter s’ha tornat a aplegar, la vallesana tenia una carta amagada i amb un atac consistent a dues voltes del final ha sorprès a totes les seves rivals i ha arribat destacada a meta amb un registre de 16:16.57. Han completat el podi la lituana Agate Caune (16:17.56) i l’alemanya Emma Heckel (16:20.18). “M’ho he passat molt bé durant la cursa. Ha estat molt dura, però amb els ànims de tots els components de la selecció se m’ha fet més ràpida, i m’han ajudat molt”, ha comentat la campiona europea, que s’entrena a les ordres d’Albert Parreño.

Berta Segura, subcampiona en el relleu de 4x400 m

La velocista del Lleida UA Berta Segura ha completat una jornada brillant per a l’atletisme català amb la consecució de la medalla de plata en el relleu de 4x400 m amb les seves companyes de la selecció espanyola. Segura, setena en la prova individual, ha corregut la segona posta, després de Carmen Avilés i ha lliurat el testimoni en primer lloc perquè Sofia Cosculluela i Lucia Pinacchio rematessin la feina amb el subcampionat i un nou registre espanyol de la categoria (3:36.10). El títol ha estat per al quartet alemany, que ha establert la millor marca mundial de la temporada (3:35.38). Itàlia ha completat el podi (3:36.31).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)