Ciclisme

Catalunya, una potència en els campionats estatals escolars

Plata per a Lucía García en la categoria júnior

El ciclisme català ha tancat amb una dotzena de medalles els campionats estatals en edat escolar, a Madrid.

La selecció catalana havia guanyat cinc medalles a la carretera en la primera jornada, entre les contrarellotge de cadets i les proves en línia dels infantils, tres d’ells col·lectius. Catalunya va ser segona en la prova per equips, de 9,4 quilòmetres, amb Roger Pareta, Lluc Plana i Marc Zafra, a només 15 segons de la selecció de Castella i Lleó. Laia Bosch i Adrià Pericas guanyaven el bronze en les proves individuals cadets. En infantils, els equips masculí i femení van ser tercers en línia.

La modalitat de BTT Marta Cano no va tenir rival en la prova cadet, en què Zoe Poca era tercera. Kyra Galí, Laia Galbany i Aina Sánchez van ser les tres millors en la categoria infantil. Marc Pujol i Martí Martínez eren or i bronze en nois.

Sub-campiona

La navarresa Naroa Fernández va guanyar la prova de ruta d el’estatal júnior, amb un atac al final del recorregut. Lucía García, resident al CTE de Ripoll de la FCC, va ser la més ràpida del grup per assegurar-se la plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)