Atletisme

Mechaal supera el primer sedàs dels 1.500 m

Atletisme. El palamosí es guanya l’accés a les semifinals de manera directa amb el sisè lloc de la tercera sèrie (3:36.74)

Adel Mechaal ja és a les semifinals de 1.500 m, un graó que no havia pogut escalar en aquesta distància ni en els 5.000 m en la seva anterior experiència olímpica als Jocs de Rio. Reclòs a Turquia, on viu amb la seva parella i d’on només ha pogut sortir puntualment per la situació de la Covid-19, les aparicions del migfondista palamosí en aquesta campanya a l’aire lliure es poden comptar amb els dits d’una mà. Va aparèixer a finals de juny a Getafe per conquerir el títol estatal de la distància i segellar la classificació olímpica. I ho va tornar a fer ahir a l’estadi de Tòquio per certificar l’accés a les semifinals. El poc bagatge competitiu havia generat uns dubtes sobre el seu estat de forma que ahir es va encarregar d’esvair. “Ha estat un any complicat per mi per temes familiars [té la mare malalta] i també perquè de Turquia no en podia sortir pel tema de la Covid, però estic bé i en forma”, va assegurar el deixeble d’Antonio Serrano.

Mechaal va segellar l’accés a les semifinals de manera directa, amb la sisena posició de la tercera i última sèrie amb un registre de 3:36.74, el seu millor de la temporada. L’australià Stewart McSweyn va fer la feina bruta imposant un ritme prou exigent per col·locar el pilot en fila índia i assegurar un bon registre final que va permetre que en aquesta sèrie quatre atletes més es guanyessin plaça en la repesca. La victòria va ser per al britànic Jake Heyward (3:36.14) i el noruec Jakob Ingebrigtsen, un dels aspirants al triomf final, va ocupar el quart lloc (3:36.49). Les semifinals seran demà (13 h).

EL PROTAGONISTA

He tingut sort amb la sèrie que m’ha tocat i estic molt content perquè he tingut sensacions molt positives
En la semifinal necessito un ritme de 3:34-3:35 perquè així tindré més possibilitats de ser a la final
Adel Mechaal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)