Ciclisme

Mikel Landa guanya la volta a Burgos per segon cop

L’alabès del Bahrain aprofita la davallada de Romain Bardet, que era líder de la general

Mikel Landa (Bahrain) és el vencedor de la volta a Burgos, amb Fabio Aru (Qhubeka) segon i el company d’equip de l’alabès, l’ucraïnès Mark Padun, tercer. David de la Cruz (UAE) acaba cinquè per davant de Romain Bardet, que era líder abans de la última etapa a Las Lagunas de Neila (146 km) amb 46 segons de marge sobre Landa i que ha patit una davallada en els darrers quilòmetres que li ha fet perdre qualsevol opció. Hugh Carthy (Education First) ha guanyat l’etapa.

Landa ja va guanyar la cursa el 2017 i es posiciona de nou com un dels candidats a la general de la Vuelta, que comença el cap de setmana que ve a la capital castellana. Egan Bernal (Ineos), que va quedar descartat en la primera de les cinc etapes per una caiguda, és el gran favorit i tindrà l’al·licient d’entrar al selecte grup de vencedors del Tour (2019), el Giro (2021) i la tercera cursa de tres setmanes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)