Ciclisme

Jasper Philipsen s’endú el primer esprint de la Vuelta

David de la Cruz (UAE) i Adam Yates (Ineos) perden temps en quedar tallats per una caiguda dels Bora a 4,2

Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) és el guanyador de l’etapa 2 de la Vuelta, de 166,7 quilòmetres i del tot plana que s’ha resolt a l’esprint en una recta final d’1,5 quilòmetres. Fabio Jakobsen (Deceuninck) ha entrat segon i Michael Matthews (BikeExchange) tercer.

Diego Rubio (Burgos), Sergio Román Martín (Caja Rural) i Xabier Azparren (Euskaltel) han justificat les invitacions dels seus equips amb la fuga a les primeres de canvi, que el pilot ha tingut sempre controlada –40 km/h de mitjana les dues primeres hores. Rubio aprofitava un dels múltiples canvis de direcció a poc més de 30 quilòmetres per acabar per deixar enrere els altres dos companys de fatiga, neutralitzats al cap de 3 quilòmetres i amb la diferència en un minut era de 38 a 35 km.

L’espigat corredor de Navaluenga (Àvila) s’ha vist engolit a Las Quintanillas, a 20,5 quilòmetres i amb els Astana estirant el grup, a 3 per a l’esprint intermedi, en què Fabio Jakobsen (Deceuninck) era primer i Aranburu bonificava 2 segons i es quedava a 4 de Roglic en la general.

Una caiguda a 4,2 quilòmetres, amb el cap de cursa rodant a 50 km/h, ha afectat sobretot corredors del Bora i David de la Cruz (UAE) que s’ha quedat tallat, com Adam Yates (Ineos).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)