Ciclisme

Segon triomf en la Vuelta per a Fabio Jakobsen

Jornada de transició en la vuitena etapa de la Vuelta, de 173,7 quilòmetres amb final a la Manga del Mar Menor i resolta a l’esprint, que s’ha apuntat Fabio Jakobsen (Deceuninck) per sumar el segon triomf en la cursa espanyola, el quart afegint-hi els dos del 2019.

És el dia abans de la segona etapa d’alta muntanya, de 188 i més de 4.000 m de desnivell que compta amb quatre ports, un de cada categoria i l’últim d’especial, Velefique, de 13 quilòmetres i rampes de fins el 13 % –7,5 de mitjana. I l’endemà de la primera, amb sis.

Quilòmetre 1

Els bascos Ander Okamika (Burgos), Aritz Bagües (Caja Rural) i Mikel Iturria (Euskaltel) no han necessitat ni un quilòmetre per formar la fuga, sempre controlada pels equips de Fabio Jakobsen i Jasper Philipsen, el Deceuninck-Quick Step i l’Alpecin-Fenix.

Llançats

El moviment de l’Astana a 37,5 quilòmetres i quan el pilot no ha pogut evitar baixar del minut de diferència ha fet que l’escapada se n’anés en orris i es produïssin alguns talls, sense conseqüències i amb el pilot rodant a 50 km/h de mitjana els últims 20 minuts i 54 els 10 anteriors a l’arribada als últims 3 quilòmetres.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)