Waterpolo

El Ferencvaros, l’Olympiacòs i el Novi Beograd principals rivals del Barceloneta en la Champions

La fase de grups s’iniciarà a l’octubre i es tornarà cada equip tornarà a jugar en la seva piscina

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha quedat enquadrat en el grup A en la fase de grups de la lliga de Campions i tindrà com a principals rivals al Ferencvaros hongarès, l’actual subcampió, l’Olympiacòs grec i el VK Novi Beograd serbi. Completen el grup el Radnicki Kragujevac serbi, el Dinamo de Tbilisi georgià i dos equips de la fase de classificació que disputaran el CN Terrassa i el CN Barcelona. En aquest grup només hi hauran tres places de classificació per la final a vuit, ja que el Novi Beograd ja està classificat com a organitzador.

El grup B està format per l’actual campió, el Pro Recco italià, el Jug Dubrovnik croat, el Marsella francès, els alemanys de l’Waspo Hannover i el Spandau 04 Berlín, l’Steaua de Bucarest i dos equips que sortiran de la fase de classificació.

Aquesta fase de grups ha recuperat el format habitual d’abans de la pandèmia i es disputaran catorze jornades amb els equips jugant en les seves respectives piscines. La primera jornada es disputarà el 26 i 27 d’octubre i la fase de grups acabarà el 14 i 15 de juny de 2022. La final a vuit es jugarà del 30 de juny al 2 de juliol a Belgrad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)