Atletisme

Maria Lasitskene il·lumina Zuric en les finals de la Diamond League

La saltadora russa s’eleva fins als 2,05, millor marca de la temporada, en la jornada prèvia a la traca final de la temporada atlètica

L’atleta russa Maria Lasitskene ha estat la gran protagonista en la primera jornada de les finals de la Diamond League, que s’han disputat aquesta tarda pels carrers i les places de Zuric. Lasitskene s’ha endut el diamant en el concurs de llargada amb un espectacular salt de 2,05, la millor marca de la temporada i rècord del míting, després d’un gran duel amb la ucraïnesa Iaroslava Mahutxik, que ha s’ha elevant fins als 2,03 (marca personal).

Altres atletes que s’han endut el diamant a casa han estat Ryan Crouser, que ha fet el rècord del míting en el concurs de pes (22,67), també en una plaça de la ciutat, i la seva compatriota Maggie Ewen en el concurs femení.

Les finals dels 5.000 m s’han fet en circuits sintètics muntats en els carrers de la ciutat suïssa, una cosa mai vista amb triomfs per a l’atleta de Burindi Francine Niyonsaba (14:28.98) i el d’Etiòpia Berihu Aregawi (12:58.65).

La resta de finals es disputaran demà ja a l’estadi on tradicionalment s’ha disputat la Weltklasse. Serà un final de temporada formidable amb la presència entre d’altres d’algunes de les grans figures dels Jocs Olímpics: Yulimar Rojas (triple), Sifan Hassan (1.500 m), Armand Duplantis (perxa), Jakob Ingebrigtsen (1.500 m), Elaine Thompson-Hearh (100 m) , Karsten Warholm (400 m tanques) i Andre de Grasse (200 m), entre molts d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)